La rua

La rua del Brut i la Bruta

La festa del Brut i la Bruta arrenca amb el pregó precedit d’una trabucada com a crida. Durant el pregó es fa mofa
dels temes locals i d’actualitat. En acabat, el Bonic i la Bonica inicien el seguici amb un primer ball de gala al so dels violins i sense la intervenció burleta del Brut i la Bruta. Tot seguit es fan els balls propis dels gegants iniciant així la rua pels carrers parant a cada plaça per fer el ball pla de Torà. Al finalitzar la rua es duu a terme una botifarrada popular amb entrepans de botifarra negra.

Aquest any, la rua s’iniciarà a la plaça del Pati amb una gran trabucada de gala i no s’ultilitzaran trabucs durant la rua. També s’hi durà a terme el tant esperat pregó i posteriorment començarem la rua amb les danses del Bonic i la Bonica i del Brut i la Bruta i els balls de gala dels nostres gegants.
La rua finalitzarà al poliesportiu on finalment hi haurà la botifarrada i el gran bingo. Hi haurà servei de barra perquè ens ajudi a recuperar-nos del fred de la rua.

Des de l’organització demanem la col·laboració dels toranesos i toraneses per fer la rua més lluida. Per la rua de dissabte a la tarda es demana que es deixin lliures de cotxes aparcats i del trànsit els carrers: Plaça del Vall, Plaça de la Creu (zona de Catalunya Caixa i Cal Pereto), Plaça de la Font, Plaça de l’Hostal i Carrer de les Eres.
Moltes gràcies