Nit de carnaval

Divendres

Divendres dia 22 de febrer tindrà lloc la Nit de Circ, haurem de convertir el pavelló en una autèntica carpa de circ i gaudir de la millor música amb PD Croks Life i DJ Send0!!


PD Croks Life

PD Croks Life són un grup de joves toranesos amb moltes ganes de fer-nos ballar.

Per a més informació podeu seguir-los a:

Facebook: https://www.facebook.com/PD-CroksLife-1753678664938395/
Instagram: https://www.instagram.com/croks_life


Dj Send0

La seva passió per el mestissatge, i l'electrònica menys comercial, en els seus 5 anys a sobre del escenari i més de 400 concerts ja realitzats. Fa que en les seves sessions poguem escoltar desde la millor música de la terra, fins el millor Reggae, Moombathon, Dancehall, Rumba, Ska, GlobalBeats, Tropical, Balkanbeats, passant per el rock, dubtep, trap, drum'n'bass. En resum en els seus directes podem escoltar els ritmes mes "alternatius" del moment i del passat, i un show ple de confetti i energia en tot moment,(Tropical/Catalan Bass).

Per a més informació podeu seguir-los a:

Pàgina web: http://www.djsend0.es
Facebook: https://www.facebook.com/DjSend0
Twitter: https://twitter.com/DjSend0
Youtube: https://www.youtube.com/Send0Dj
Instagram: https://www.instagram.com/djsend0

Dissabte

El dissabte dia 23 de febrer a les 23:30h al Poliesportiu de Torà començarà la nit de disfresses amb grans premis per aquells que portin la disfressa més original tant si veniu sols, en parella o en grup.
El preu de l'entrada és de 6€ si veniu disfressats de cap a peus, o 9€ si preferiu deixar la disfressa a casa. I si entreu abans de la 1:00 cconsumició gratuïta.

Ens acompanyarà La Loca Histeria, Sixtus, Dj David Beatz i Batokatu.


La Loca Histeria

 

La Loca Histeria és única i diferent de la resta. Esbojarrats i entranyables a parts iguals, ens ofereixen un espectacle non-stop de música absolutament ballable, servida des de la teatralització dels personatges que conformen el grup amb molt de dinamisme, humor i un toc de surrealisme. Amb ells, els envelats es transformen en un circ ple de color i bones vibracions. El seu repertori infal·lible dels clàssics universals de tots els estils i totes les èpoques musicals, enganxen a un públic de totes les edats, que es fa còmplice del xou des del primer tema fins als bisos. L’experiència de gaudir dels seus concerts és irrepetible. Però repetiràs!

Pàgina web: http://www.lalocahisteria.com
Facebook: https://www.facebook.com/LA-LOCA-HISTERIA-311381915544458/
Youtube: https://www.youtube.com/user/LALOCAHISTERIA


Sixtus

Sixtus s’ha consolidat com un dels grups de versions més festius amb més projecció de Catalunya. Amb pocs anys de trajectòria han recorregut gran part dels escenaris del país. L’energia que els 7 joves gasten sobre l’escenari, i la dilatada experiència musical de tots ells, fan del seu directe una autèntica festa explosiva. En les dues hores de directe que ofereixen, hi imperen els temes dels grups més consolidats de l’escena cultural i festiva del país, juntament amb els grans clàssics, els himnes del rock, ska, punk i reggae.

Pàgina web: http://www.sixtus.cat
Facebook: https://www.facebook.com/sixtusversions
Youtube: https://www.youtube.com/sixtusversions
Instagram: https://www.instagram.com/labandadelcocherojo


DJ David Beatz

Discomòbil professional per a festes populars i particulars.

Facebook: https://www.facebook.com/DjDavidBeatz
Instagram: https://www.instagram.com/djdavidbeatz


Batokatú Oliana

Grup de percussió que vol anar més enllà del simple fet de tocar, d'actuar!

Facebook: https://www.facebook.com/BatoKatú-578764512205763
Instagram: https://www.instagram.com/batokatu